(Foto:  Jonas Olufson )

Hvis du har brug for en guide til at finde vej i den digitale jungle, og du hellere vil bruge tiden med dine børn eller børnebørn på andet end teknik, vil jeg gerne
e-hjælpe dig. 

I fællesskab får vi ordnet de digitale opgaver, du skal have løst. I dit tempo og uanset om du er ung eller ældre. Det kunne være at skifte læge, betale regninger eller få e-boks.dk på iPad'en. Det kan også være, du vil have en bestemt startside på internettet, oprette mapper eller kunne vedhæfte billeder i en mail. Intet er for stort eller småt, og der findes ingen 'dumme' spørgsmål.

Min fineste opgave er at yde en fortrolig og personlig e-hjælp til det, du har brug for. Hver gang du ringer efter e-hjælp, er det mig, Marianne, der kører ud. Det er din tryghed, og du bliver aldrig 'bare' et nummer i rækken. Din e-hjælp er intet stort foretagende, og det er heller ikke meningen. Mødet med dig handler hverken om volumen eller vækst, men om det væsentlige i at lære nyt.

Se hvad kunderne siger, og læs hvad pressen bringer.

Med Din e-hjælps støtte bliver du uafhængig af venner og families hjælp og kan stå på egne, digitale ben.

86-årige Ann var bange for sin computer, men billeder af det nye oldebarn kan få hende til tastaturet. Ann skriver 'god' i stedet for 'fantastisk'. Jo færre bogstaver, jo mindre slid for Ann. Indlysende :-) 
Videoproduktion: Meisterstück - www.meisterstuck.dk

Mon du betaler for meget for din telefon, mobil eller bredbånd? Lad Din e-hjælp skabe et overblik over, hvad teleselskaberne egentlig hæver af dine penge hver måned, og sammen finder vi to den løsning, der passer dig bedst. Der er ofte gode penge at spare på et teletjek.