Jeg havde akut behov for hjælp til min PC, og jeg ringede til Marianne. Hun kom hurtigt og fik klaret, ikke alene det akutte problem, men også et par andre som jeg ikke selv var klar over. Marianne kommer til tiden og arbejder koncentreret. Jeg vil helt klart bruge hende igen og igen.
— Hanne S., Vanløse
Mariannes væremåde fik mig til at slappe af, og hendes menneskelige kvaliteter bærer hende frem. Hun sidder ikke og sukker, hvis det går lidt langsomt. God IT-hjælp hænger ikke sådan på træerne, og det er lykken for alle os med pc-skræk at finde nogen at tale med det om. Jeg er altid velkommen til at ringe til Marianne, og så ved jeg, der er håb endnu.
— L.S., København K
  Som GEO så ud, da hans digitale overlevelse stadig var tvivlsom...

Som GEO så ud, da hans digitale overlevelse stadig var tvivlsom...

Jeg fik sparket min digitale medarbejdersignatur i gang med effektiv hjælp fra Marianne. Jeg skylder hende mit digitale liv!
— GEO, komiker, København Ø
Din e-hjælp fik skåret 287 kr. af mine teleudgifter - om måneden! Som pensionist betyder det meget. Marianne lavede en grundig gennemgang af mine abonnementer, og jeg er hende dybt, dybt taknemmelig.
— Elsa Scharning, Frederiksberg
Det er dejligt at mærke, at Marianne også er oprigtig indigneret over, at mange borgere er blevet tvunget ud i digitaliseringen. Vi kunne ikke være mere enige.
— Thora Olsen, Vanløse
Din e-hjælp har hjulpet mig kolossalt - også udover hvad Marianne strengt taget behøvede. Og så er hun så punktlig, jeg kunne stille mit ur efter hende.
— Anna Halager, Vanløse
Jeg fik hjælp til at vedhæfte nogle absolut nødvendige dokumenter. Problemer, andre ikke har kunnet løse, blev ordnet. Jeg kommer helt sikkert til at anbefale Din e-hjælp til andre.
— Esther Rasmussen, Frederiksberg
Det har gjort en kæmpe forskel, at Marianne har siddet ved siden af mig, og at vi har arbejdet herhjemme på min egen computer.
— Bodil Hentzen, Brønshøj
Det har været meget pædagogisk, og jeg har fået vejledning på en forståelig måde.
— Percy Jacobsen, Frederiksberg
Jeg føler, jeg kommet videre, og jeg er glad for at have lært at oprette mapper i e-boks
— Ruth Routhe, Vanløse
Hvornår kan du komme igen?
— Rita Larsen, Frederiksberg

Skulle samarbejdspartnere, kunder eller andre ønske at få nogle af ovenstående udsagn uddybet, skaber Din e-hjælp gerne kontakten.