Det sidste ord

Det er med vemod, at jeg for ganske nylig tog afsked som e-hjælper i det foreløbigt sidste nyhedsbrev. Her er et uddrag:

Kære e-ven,

Du læser lige nu det sidste nyhedsbrev fra Din e-hjælp. Siden årsskiftet har jeg lige så stille lukket ned for opgaver, mens de af jer der stadig har klippekort selvfølgelig får mulighed for at indløse de timer, I har til gode.

Det har været en svær beslutning, for jeg ved, behovet i den grad findes, men samtidig har økonomien ikke kunnet hænge sammen. I stedet satser jeg på at kombinere min interesse for livshistorier med min faglige baggrund som journalist og forfatter. Et af motiverne bag Familieskatten kommer også fra min egen baggrund som adopteret, som du kan læse mere om her. 


Det endelige punktum for e-hjælpen bliver sat i bogform. I øjeblikket er jeg ved at samle en håndfuld portrætter, der overordnet giver et indtryk af, hvem der er kommet i klemme digitalt. Bogen bliver udgivet med støtte fra Fonden Ensomme Gamles Værn, og den bliver sendt til alle landets Borgerservicecentre. Håbet er, at bogen vil udbrede en forståelse for de mennesker, der kommer ned og skal have hjælp. Udgivelsen er planlagt til dette efterår.

Flere af jer har også spurgt, om jeg kan henvise til andre, der kan hjælpe. Umiddelbart er mit eneste bud en lokal seniorklub, Ældre Sagen eller måske et aktivitetscenter med IT-undervisning. 

Til slut kære e-ven: Tak for din støtte og din opmuntring. Det har virkelig betydet meget, og det er vemodigt at skulle sende denne sidste omgang. Det er muligt, jeg sender et pip igen, når bogen er trykt og kommet ud i verden.

Pas rigtig godt på jer selv sålænge. Forhåbentlig løber vi på hinanden alligevel :-)


Med kærlig hilsen

visitkort.jpg

Det var hovedbudskabet, men hvis du vil se hele nyhedsbrevet, finder du det ved at klikke her.