Din e-hjælps FRIJUL 2015

I dag er der præcis to måneder til - den 24. december holder jeg juleaften med en masse friske seniorer, der akkurat denne dag ellers ville sidde alene.

   Det er mig ubegribeligt, at Ruth holdt juleaften alene sidste år. Hun har altid te på kanden,  kager på bordet og en masse gode historier i ærmet, når der er gæster. (Foto: mavesen)


Det er mig ubegribeligt, at Ruth holdt juleaften alene sidste år. Hun har altid te på kanden,  kager på bordet og en masse gode historier i ærmet, når der er gæster. (Foto: mavesen)

Det er omkring et år siden, jeg begyndte at cykle rundt som e-hjælper, og det gik op for mig, at en del skønne og festlige mennesker faktisk skulle holde jul uden selskab. Derfor lovede jeg mig selv, at jeg ville invitere dem allesammen i år.

En dame på 75 år var hurtig til at melde sig til, og det blev jeg rigtig glad for. Nogle dage senere ringede hun til mig igen. Hendes søster på 67 år bor også alene og ville ikke være til besvær for andre, så om søsteren også måtte være med? 

Stort JA til dem begge hvor den yngste nu rejser fra Fyn til Frederiksberg for at holde jul sammen med os andre. Ellers skulle de nok have siddet i hver sin stue i to forskellige dele af landet.

Som medlem af den lokale erhvervsforening i Vanløse har jeg rendt de andre forretningsdrivende på dørene, og jeg har kun oplevet enorm opbakning til vores juleaften. F.eks. lægger restauranten lokaler til, vinhandleren sponserer druen, slagteren ænder og sørme om ikke banken giver kontanter! Og så er der en masse flere, der også skæpper i kassen.

Lige nu skal jeg have fundet ud af noget hjemtransport, for der kører nærmest ingen busser og taxa-situationen er næsten som nytårsaften. Men jeg skal nok finde en løsning, og jeg er helt sikker på, det bliver en helt fantastisk og meget særlig juleaften i år.

Kender du en velfungerende folkepensionist, der bor i eget hjem og som kunne tænke sig at være med? Så hent invitationen her og giv den videre.

Nedtællingen er begyndt :-)